CFFF har fyllt 20 år – välkommen att fira 22 händelserika år med oss!

Den 19 maj firar vi (två år försenat men desto mer efterlängtat!) att föreningen CFFF såg dagens ljus våren 2000. Vi firar genom att titta bakåt på branschens utveckling och avslutar med en festlig lunch. Vi ses på High Court i Malmö!

  • 11.00 En tillbakablick på 20 år som förändrat fastighetsbranshen i grunden. Vi blickar tillbaka på de förändringar som skett från 2000 fram till i dag inom utbildning och forskning. Vad har hänt, vad har vi lärt oss, var står vi i dag och hur ser framtiden ut? Karin Staffansson Pauli, utvecklingsledare för CFFF, och Stefan Olander, docent, LTH och ledamot i CFFF:s styrelse, lotsar oss fram genom branschens händelser, omställningar och nya arbetssätt.
  • 11.35 Bensträckare
  • 11.45 Paneldiskussion: fortsatt diskussion om branschens utveckling. Hör fler röster och berättelser om hur det gick till när branschen gick från fastighetsskötsel till bostadssocial förvaltning, från traditionell förvaltning av ”vanliga kontor” till co-working-lösningar och delningsekonomi, från mans- till kvinnodominans samt från traditionellt byggande till branschgemensamma initiativ för exempelvis ett Co2-neutralt och cirkulärt byggande. 
    Paneldeltagare: Owe Nordqvist, vd Förvaltarforum, Susanne Rikardsson, vd Fastighetsägarna Syd, och Magnus Skiöld, styrelseordförande Granitor Properties, Anna Stenkil, regionchef Vasakronan. Samtalet leds av Lotta Strömgren Jönsson, styrelseordförande Centrum för fastighetsföretagande. Fler paneldeltagare kan tillkomma.
  • 12.30 Lunch och bubbel!

Om du vill vara med behöver vi din anmälan senast den 16 maj. Fyll i formuläret nedan!

Hjärtligt välkommen att fira med oss!

Karin Staffansson Pauli & Lotta Strömgren Jönsson
Utvecklingsledare och styrelseordförande för CFFF