Fastighetsbranschen efter pandemin

Vilka förändringar består och vilka återgår? Centrum för fastighetsföretagande bjuder in till ett samtal om fastighetsbranschen efter pandemin.

Vilka bestående effekter kommer åren 2020/2021 ha på fastighetsbranschens olika delar? Denna kanske något uttjatade, men allt jämnt uppenbara frågan är temat för samtal i samband med Centrum för Fastighetsföretagandes årsmöte den 21 maj 2021 kl. 9.00 (direkt efter årsmötet).

Inom vissa områden har det gjorts enorma språng framåt i tiden och på extremt kort tid. Inom andra områden har vi istället förflyttat oss bakåt i tiden. Detta påverkar i allra högsta grad förutsättningarna i vår bransch, men olika för olika delsegment. Av dessa påtvingade förändringar, som skett under väldigt kort tid, är frågan för oss alla – vilka kommer att bestå och vilka kommer att klinga av? Ett svar kan vara att de påtvingade förändringar som upplevs som positiva kommer att kvarstå och för de effekter som upplevs som negativa, kommer tingens ordning att återgå till det vi förr kallade ”det normala”.

Välkommen att ta del av ett digitalt samtal med tongivande representanter från olika segment i fastighetsbranschen:

  • Ulrika Hallengren, VD Wihlborgs
  • Johanna Frelin, VD Riksbyggen
  • Jesper Örtengren, Affärsutvecklare Handel Vasakronan

Moderator är Lotta Strömgren Jönsson, ordförande i Centrum för Fastighetsföretagande

Sprid gärna denna inbjudan till kollegor och andra du tror kan ha nytta av och bidra till en givande diskussion!

Information och anmälan
Datum och tid: 21 maj 2021 kl. 9.00

Samtalet sker digitalt via Zoom. Klicka på instruktioner för att se och läsa om hur du ansluter till ett Zoom-möte, prova gärna att gå in på Zoom i förväg. Anmäl dig i formuläret nedan senast den 19 maj för att få en Zoom-länk.

Samtalet startar kl. 9.00 direkt efter årsmötet. Du som deltar i årsmötet stannar kvar i det Zoom-mötet, dvs. det är samma länk för både detta samtal och det föregående årsmötet.

Varmt välkomna!

Karin Staffansson Pauli
Utvecklingsledare