Frukostmöte 17 februari: Varvsstaden i Malmö

Välkommen till frukostmöte med temat Varvsstaden i Malmö!

På Kockums gamla område utvecklas det nu en helt ny stadsdel och över 180 000 kvm mark ska omvandlas till verksamhetslokaler, över 2500 bostäder, skolor och förskolor, parker och stråk. Nya broar ska sammanbinda stadsdelen med omkringliggande bebyggelse. Efter lång väntan kommer området äntligen öppnas upp och Västra Hamnen slutligen bindas samman med den centrala staden.


Pia Andersson och Hanne Birk, VD respektive utvecklingschef på Varvsstaden AB berättar mer om utvecklingen av en helt ny stadsdel mitt i centrala Malmö. Läs mer om Varvsstaden här.

Information och anmälan
Frukostmötet sker digitalt via Zoom. Klicka på instruktioner för att se och läsa om hur du ansluter till ett Zoom-möte, prova gärna att gå in på Zoom i förväg. Anmäl dig i formuläret nedan för att erhålla Zoom-länken till frukostmötet. Vänligen kontrollera så att bekräftelsen inte hamnar i skräpposten!

Datum: 2022-02-17
Tid: 8.00-9.00
Plats: Zoom-länk finns i bekräftelsen på din anmälan. Om du inte har erhållit zoom-länken, vänligen kontakta Ann-Charlotte.lyvall@mau.se eller ring 040-665 77 46.

Varmt välkomna!
Karin Staffansson Pauli
Utvecklingsledare