Inbjudan till Ledarskapsdagen 2020

Som partner till CMB erbjuds CFFF:s medlemmar rabatt vid deltagande på Ledarskapsdagen 2020, som i år hålls den 7 april på flera platser samtidigt runt om i landet.

Självledarskap – frihet och ansvar i samhällsbyggandet

Information och anmälan

Arbetslivet är under förändring. Idag förväntas medarbetare i högre grad än tidigare vara delaktiga och ta eget ansvar för slutresultat och inte bara utföra en enskild uppgift. Vad betyder en sådan utveckling för hur vi leder arbetet med att planera, gestalta, bygga och förvalta fastigheter och städer?

Årets Ledarskapsdag nyttjar det bästa med att vi äntligen kan träffas igen samtidigt som vi drar vinning av allt vi lärt oss om att dela verklighet digitalt. Du deltar fysiskt i antingen Göteborg, Malmö, Umeå eller Stockholm – vilket som passar dig bäst – och tar del av hela programmet som en kombination av liveframträdanden och digitala direktsändningar via storbild.

På talarlistan

Hanna Marklund – en av våra mest framgångsrika fotbollsspelare, idag fotbollsexpert på TV4 och organisationspedagog med erfarenhet från samhällsbyggnad är vår huvudtalare i Umeå. Hon kommer att tala om medskapande som ett sätt att skapa ökat engagemang och delaktighet på våra arbetsplatser.

Stefan Söderfjäll är troligtvis ett känt namn hos de flesta som fördjupat sig i ledarskapslitteratur. Han är författare till bokserien “En liten bok om… ledarskap, medarbetarskap, ledningsgrupper” med flera. Hör honom inleda dagen med sina tankar om att vi måste skapa förståelse kring vad ledarskap egentligen är och vilka funktioner det fyller innan vi kan börja prata om de olika modellerna och typerna av ledarskap.  Stefan kan du träffa live om du går på Ledarskapsdagen i Malmö.

Läs mer om alla våra talare och se hela programmet här ?

Och det fina är att du får chansen att lyssna på båda dessa inspirerande talare – och fler – oavsett vilken stad du anmäler dig till då alla seminarier antingen sker live på scen eller livestreamas.

Kontakta Kristin Östling om ni vill vara med: kristin.ostling@cmb-chalmers.se

Praktisk information